Karriär

Redovisningstjänst AB finns i dag i Lycksele, Umeå och Vilhelmina. Vi är en byrå som erbjuder våra kunder kompletta lösningar inom ekonomi, administration, familje- och affärsjuridik. Bredden på våra kunskaper innebär högt satta mål. Vi använder oss av den senaste tekniken och vidareutbildar kontinuerligt vår personal.

Hos oss har du eget kundansvar och det är endast du som sätter gränserna för vad du kan och vill göra. Vi som jobbar på Redovisningstjänst är ett sammansvetsat team där vi alltid stöttar och hjälper varandra.


Nu söker vi förstärkning till vårt kontor i Lycksele!

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att självständigt ansvara för dina kunders redovisning vilket innefattar allt från deras löpande bokföring till bokslut, deklarationer och rådgivning.

Vi söker dig med god social kompetens och en positiv inställning som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss. Du ska vara ansvarstagande och lösningsorienterad.

Vi ser att du har erfarenhet inom affärsekonomi och redovisning samt är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap inom bokslut, deklarationer och affärsrådgivning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Ansökan skickar du till camilla.moren@rdv.se.