TILLGÄNGLIGHET, ENGAGEMANG OCH KUNSKAP

Redovisningstjänst AB bildades 1990 i Lycksele. Företaget har under åren växt och utvecklats och består idag av nästan 15 anställda på två orter; Lycksele och Vilhelmina.

Vår affärsidé är att vara en fullservicebyrå som erbjuder kompletta lösningar inom ekonomi, administration, familje- och affärsjuridik. Vi skräddarsyr våra tjänster efter kundens behov. Behöver du outsorca ekonomifunktionen? Vi fixar det! Eller behöver du kanske hjälp med enbart lönerna eller är det ett generationsskifte på gång? Vi hjälper dig med stora som små funderingar eller problem. Tillgänglighet, engagemang och kunskap är honnörsord hos oss. Våra kunder är företag i alla dess former och storlekar, men också privatpersoner.

Vi kontrolleras kontinuerligt av branschorganisationens interna revisorer och fristående ackrediterade certifieringsorgan.

Vi har av SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) auktoriserade redovisningskonsulter vilket innebär att du som kund med trygghet kan lämna dina uppdrag till oss. Auktoriserade redovisningskonsulter besitter en gedigen teoretisk och praktisk kompetens. För att bli auktoriserad redovisningskonsult krävs flera års praktisk yrkeserfarenhet, god basutbildning samt att man fortlöpande genomgår aktualitetsutbildning inom redovisning och beskattning.